top of page

Biertaxi Amstelveen

Bent u op zoek naar een bierkoerier in Amstelveen? Dat komt goed uit! Biertaxi 24/7 is namelijk ook actief in Amstelveen en kan ook daar tegen scherpe tarieven de lekkerste dranken snel en discreet bezorgen. Ook in Amstelveen geldt onze actie van €25 voor 3 sixpacks Heineken! De afgelopen tijd neemt het gebruik van onze service in rap tempo toe, ook in Amstelveen. Wij merken dit op en trachten onze klanten hiertoe ook tegemoet te treden door de bezorgtijd tot 30 minuten te verlagen.

Bier bestellen Amstelveen

Bij deze Amsterdamse bierkoerier kunt u ook als u in Amstelveen verblijft eenvoudig bestellen. Wij wijzen er wel op dat wij te allen tijde bereikbaar zijn en geopend van 20:00 - 05:00 uur. Bestellen kunt u doen door de door u gewenste producten in een WhatsApp-gesprek door te geven aan een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven door te bellen naar 0611073030.

Het makkelijkst is om gewoon online te bestellen door ons procedure te doorlopen. Dit gaat als volgt. Als u de producten van uw gading heeft gevonden, doet u deze in de winkelwagen. Hierna kunt u uw gegevens invoeren en afrekenen

Houdt u er wel rekening mee dat wij in Amstelveen - anders dan voor Amsterdam - een minimum bestelbedrag van €30,- hanteren. Biertaxi Amstelveen rekent echter geen bezorgkosten.

Bierkoerier in Amstelveen?

Wat maakt Biertaxi 24/7 als bierkoerier in Amstelveen speciaal ten opzichte van andere bezorgdiensten? Het antwoord is gelegen in onze fantastische snelle service. Wij hebben ons namelijk doelbewust gericht op de markt in Amstelveen en zijn daarom in staat op korte bezorgtijden en lage prijzen te hanteren. Dus twijfel niet als u in Amstelveen zit en door de bierkoeriers heen het bos niet meer ziet. 

Bestellen van drank in Amstelveen gaat net zo makkelijk als in Amsterdam. Ook als u grotere hoeveelheden nodig heeft. Feestje in Amstelveen en veel spullen nodig? Biertaxi 24/7 fixt het voor u. Door snel contact met ons op te nemen, kunt u een scherpe prijs onderhandelen en uw feest in goede orde doorgang laten vinden. 

Niet alleen drank is te koop bij ons, ook sigaretten, condooms en een beerpong-set zijn te koop in Amstelveen. 

Neem snel een kijkje in het assortiment en bestel uw gezellige avond nu met een druk op de knop!

bottom of page