Biertaxi Amsterdam

Voor Biertaxi in Amsterdam is de snelste, meest betrouwbare en goedkoopste bierkoerier van Amsterdam Biertaxi 24/7. In de mooie hoofdstad zijn er veel aanbieders van drank, maar geen van hen biedt de beste merken aan tegen onze prijzen. Wij leggen ons al een geruime tijd toe op het aanbieden van dranken in de latere uurtjes. In de loop der jaren hebben wij hierdoor een vaste klantenkring opgebouwd en wordt deze website door een groot aantal geraadpleegd, getuige ook onze hoge vermelding op Google wanneer u zoekt naar Biertaxi Amsterdam. 

Drank bestellen

U wilt graag een drankje of een hapje bestellen. Dat moet snel en goedkoop. Biertaxi Amsterdam is in beginsel niet heel gemakkelijk te bestellen, nu er talloze aanbieders zijn met uiteenlopende prijzen en slecht functionerende webshops. Biertaxi 24/7 biedt daarentegen de ultieme ervaring - een snelle webshop met een overzichtelijk assortiment en heldere prijsstructuur. De lekkerste wijnen, bieren, champagnes en snacks bestelt u immers met een druk op de knop. Zelfs als u onze overzichtelijke website niet kan doorgronden, hebben wij een oplossing in de vorm van bestelling via WhatsApp.

Bier

Heineken, Amstel en nog veel meer...

Likeuren

Smirnoff Ice & Martini Bianco 

Wijn

Vele soorten rode en witte wijnen 

Champagne

Hoge kwaliteit champagnes staan 24/7 koud voor u!

Bier en wijn bestellen

Biertaxi in Amsterdam heeft als bestverkochte product - zoals de naam wellicht doet vermoeden - bier. In allerlei merken en soorten is bier bij ons te verkrijgen. Bier is echter niet het enige product dat wij met groot succes aanbieden in de avonduurtjes. Ook wijn is een veelgevraagd product onder onze klanten. Wij hebben daarom dan ook een ruim assortiment, bestaande uit verschillende soorten wijnen. Zo bieden wij niet alleen de exclusieve La Palma Merlot Reserva aan, maar ook een overheerlijke Martini Prosecco.

Wilt u ook binnen 30 minuten genieten van een heerlijk wijntje, maar is de supermarkt al gesloten? Bel, WhatsApp of bestel hier dan gauw uw flesje. Dan komt een van onze bezorgers dat zo snel mogelijk bij u bezorgen tegen een scherp prijsje. Voor vragen kunt u eerstens terecht op onze veelgestelde vragen pagina en anders contact met ons opnemen.

Frisdrank

Wij hebben Coca Cola voor uw whisky of een kant-en-klaar Jack Daniels mixdrankje

Sigaretten

Bij een lekker drankje en een gezellige avond horen sigaretten. Neem een kijkje!

Snacks

Doritos, Lays of toch een bak M&M's op de bank?

Overig

Condooms, Beerpong, vloei...