top of page

Biertaxi Haarlem

Biertaxi Amsterdam biedt ook heerlijke koude dranken, als bier, wijn en frisdrank aan in Haarlem. Niet alleen leveren wij snel en goedkoop in Haarlem, maar ook het grootste assortiment. Condooms, sigaretten en beerpong. Deze producten kunt direct bestellen door naar het onderstaande assortiment te kijken. Biertaxi in Haarlem is beschikbaar tot diep in de nacht en staat dan ook klaar om u van dienst te zijn als u geen drank meer kan krijgen bij de slijterij of de supermarkt. En zelfs als dat wel kan, geniet Biertaxi 24/7 de voorkeur. Wat is immers lekkerder dan binnen 30 minuten genieten van koud bier door een paar drukken op de knop? 

Bier bestellen Haarlem

U kunt bij Biertaxi 24/7 eenvoudig op meerdere manieren bestellen. Benadrukt moet worden dat deze bierkoerier te allen tijde bereikbaar is en geopend is van 20:00 - 05:00 uur. Bestellen kunt u doen door de door u gewenste producten in een WhatsApp-gesprek door te geven aan een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven door te bellen naar 0611073030.

Het makkelijkst is om gewoon online te bestellen door ons procedure te doorlopen. Dit gaat als volgt. Als u de producten van uw gading heeft gevonden, doet u deze in de winkelwagen. Hierna kunt u uw gegevens invoeren en afrekenen

Houdt u er wel rekening mee dat wij in Haarlem - anders dan voor Amsterdam - een minimum bestelbedrag van €30,- hanteren. Biertaxi Haarlem brengt echter geen bezorgkosten in rekening.

Feestje in Haarlem en drank nodig?

Doorgaans bezigt Biertaxi 24/7  zich alleen met kleine bestellingen in Haarlem, maar ook grotere orders zijn geen probleem bij ons en behoren alleszins tot de mogelijkheden. Een feestje is zo gepiept bij ons, ook in Haarlem. In goed overleg zijn al onze producten op de website beschikbaar tegen nog scherpere prijzen als u in grote getallen afneemt. Bel daarom voor meer info naar een van onze telefonistes. 

 

Enfin, heeft u bierwijn, champagne of toch een ander product uit ons assortiment nodig in Haarlem? Een feestje of evenement? Biertaxi 24/7 kan het op korte termijn voor u bewerkstelligen in Haarlem.

Bel gauw en geniet van uw drank!

bottom of page