top of page

Biertaxi Muiden

Wilt u ook genieten van onze snelle service in Muiden? Dat kan! Biertaxi 24/7 is evenwel actief in Muiden en is dan ook prima in staat om binnen 30 minuten gekoelde dranken als bier en frisdrank te bezorgen. Uiteraard tegen de laagst mogelijke prijzen en op een discrete wijze. Ook in Muiden is onze actie van €12 voor een fles Palma Merlot Wijn van kracht! De dranken zijn haast niet meer aan te slepen met de drukte die in rap tempo toeneemt sinds Biertaxi 24/7 werkzaam is. Dit neemt niet weg dat u op korte termijn kunt genieten van een heerlijk koel drankje.

Bier bestellen Muiden

Wij doen er alles aan om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook voor u in Muiden. Wij wijzen er wel op dat wij te allen tijde bereikbaar zijn en geopend van 20:00 - 05:00 uur. Bestellen kunt u doen de producten van uw gading te selecteren en in een WhatsApp-gesprek door te geven aan een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven door te bellen naar 0611073030.

Het gemakkelijkst is om gewoon online te bestellen door ons procedure te doorlopen. Dit gaat als volgt. Als u de producten van uw wens heeft gevonden, doet u deze in de winkelwagen. Hierna kunt u uw gegevens invoeren en afrekenen

Houdt u er wel rekening mee dat wij in Muiden - anders dan voor Amsterdam - een minimum bestelbedrag van €30,- hanteren. Biertaxi Muiden rekent daarentegen geen bezorgkosten.

Bierkoerier Muiden?

Wat maakt Biertaxi 24/7 als oorspronkelijk Amsterdamse bierkoerier nou anders ten opzichte van andere bierkoeriers die in Muiden bezorgen? Het antwoord is gelegen in onze fantastische, gespecialiseerde en snelle service. Wij zijn al geruime tijd actief in Muiden en zijn daarom in staat om korte bezorgtijden en lage prijzen te hanteren. Dus twijfel niet als u in Muiden zit en bel snel voor koud, goedkoop en snel. 

Bestellen van drank in Muiden gaat net zo makkelijk als in Amsterdam heeft u kunnen lezen. Dit geldt ook voor grotere hoeveelheden. Een feestje in Muiden schrikt Biertaxi 24/7 niet af. U hoeft maar contact op te nemen en wij regelen het. Over de prijs kan uiteraard overlegd worden.

Werp snel een blik op ons assortiment voor nog veel meer mooie producten en bestel nu met een druk op de knop!

bottom of page