top of page
 • Waar bezorgen jullie?
  Biertaxi 24/7 bezorgt in beginsel alleen in en rondom Amsterdam. In overleg en tegen betaling van bezorgkosten is bezorgen buiten de regio van Amsterdam.
 • Is er een minimum bestelbedrag?
  Biertaxi 24/7 hanteert een minimum bestelbedrag van €20,-
 • Is het annuleren van een reeds gedane bestelling mogelijk?
  Het annuleren van een reeds gedane bestelling is slechts mogelijk binnen 5 minuten vanaf de gedane bestelling. Hierna is het mede gelet op onze snelle bezorgtijd niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren, omdat Biertaxi 24/7 dan al kosten heeft gemaakt.
 • Hoe werkt het contant betalen of betalen per Tikkie?
  U kunt bij Biertaxi 24/7 als betaalmiddel kiezen voor contant betalen en/of betalen via Tikkie. Contant betalen houdt in dat u rechtstreeks aan de bezorgen betaalt, alvorens u de producten overhandigd krijgt. Betalen via Tikkie kan op 2 manieren. U kunt vooraf betalen door contact met ons op te nemen per telefoon of WhatsApp. Dan krijgt u van ons een betaalverzoek doorgestuurd. Ook kunt u aan de deur met de bezorger via Tikkie de transactie completeren.
 • Wat is de minimale leeftijd voor het bestellen van alcoholische producten en/of tabaksproducten?
  De minimale leeftijd die wij wettelijk verplicht zijn te hanteren is de leeftijd van 18 jaar. Als onze bezorger twijfelt aan uw leeftijd, vraagt deze een legitimatiebewijs. Als u deze niet kunt tonen, is de bezorger helaas genoodzaakt om de producten niet te verkopen.
 • Bieden jullie ook kortingen aan bij grote bestellingen?
  Biertaxi 24/7 kan bij grotere bestellingen korting geven op de totaalprijs. Hierover is in algemene zin echter niets te zeggen, waardoor dit altijd in overleg zal moeten gaan. Dit kan telefonisch via 0611073030 of via WhatsApp door op de button hiernaast te klikken.
 • Hoe lang duurt het voordat ik de producten ontvang?
  Binnen Amsterdam streeft Biertaxi 24/7 ernaar om uw bestelling binnen 30 minuten af te leveren. Als dit door drukte of bijzondere omstandigheden niet mogelijk is, zal u hiervan op de hoogte worden gesteld.
bottom of page